Păsări este, riguros vorbind, prima expoziţie personală a artistului, care se alătură astfel portofoliului de creatori promovaţi de galeria AnnArt. Expoziția reunește un grup de 15 lucrări în bronz, lemn și piatră,  expuse atât în spațiul interior, cât și în grădina galeriei AnnArt. 

Cu această ocazie Fundația AnnArt demarează programul Arta la Verde, care urmărește instalarea unor lucrări în spaţii publice și private, facilitând astfel un raport direct, informal al publicului cu arta contemporană. Un segment important al programului Arta la Verde - totodată o premieră în România - propune constituirea unor spaţii insolite de expunere temporară de artă contemporană în cadrul unor reședinţe private din București sau zonele limitrofe. Astfel, Arta la Verde debutează cu sprijinul și generozitatea familiei Sorin Roșca-Stănescu, prin expoziţia de sculptură în aer liber Adrian Ilfoveanu în reședința din Siliștea-Snagovului. Suplimentar, rintr-un program de parteneriat, Fundația AnnArt va expune sculptură în parcul Herăstrău, cu sprijinul ALPAB, pe peluzele vecine galeriei în zona Kiseleff, în asociere cu Muzeul Țăranului Român și cu Institutul de Geologie al României precum și în colaborare cu organizaţia non-guvernamentală MaiMultVerde. 

Expoziția este însoțită de un catalog bilingv, cu serii fotografice realizate de Steluţa Roșca-Stănescu și texte semnate de Gabriela Massaci și Sorin Roșca-Stănescu.

Vernisajul cu dezvelirea unei lucrări monumentale semnate de Adrian Ilfoveanu are loc vineri 4 mai, la ora 18, la Siliștea-Snagovului, iar expoziţia paote fi vizitată la galeria AnnArt până pe 4 septembrie.

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.