Cel mai tânăr (şi puțin cunoscut!) dintre artiştii reprezentați de AnnArt, Constantin Rusu este o adevărată descoperire, pe care galeria l-a remarcat la EBienale, în cadrul Festivalului Internațional George Enescu. În octombrie 2011 artistul a fost invitat în proiectul de debut al programului Peretele Alb la AnnArt, în expoziția de grup TAA_2011, unde împreună cu colegii săi de generație a prezentat o lucrare de certă forță şi însemnătate - Săgeți - şi, sperăm, a marcat un punct semnificativ în traseul său artistic. Ulterior, artistul a făcut parte, în decembrie 2011 – ianuarie 2012, din expoziția de portofoliu a AnnArt Caiet de planuri, alături de nume de referință ale scenei contemporane, precum Sorin Ilfoveanu, Ştefan Câlția sau Paul Neagu.

Caz eminent, tânărul are un seducător discurs picto-grafic, inspirat din dinamica signalecticii urbane; dovedeşte o mare efervescență şi exigență inovativă a tehnicii picturale. 

Aurelia Mocanu, critic de artă

Vernisajul are loc miercuri 6 iunie, ora 19, iar expoziția poate fi vizitată până pe 11 iunie 2012.

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.