Proiectul Mica Artă Mare reunește 20 de lucrări în expoziție – pictură, grafică, tehnici mixte, sculptură – alături de alte 60 de lucrări de mici dimensiuni, la mapă. Lucrarile sunt semnate de artişti din portofoliul AnnArt: Francisc Chiuariu, Mircea Ciutu, Daniela Făiniş, Sorin Ilfoveanu, Ioana Pioaru, Florica Prevenda și Vladimir Şetran.

Prima ediție a expoziției Mica Artă Mare a avut loc în decembrie 2012, când a fost lansat catalogul şi misiunea AnnArt: Arta Timpului Tău.

Expoziția Mica Artă Mare poate fi vizitată la AnnArt Parter în perioada 19 noiembrie 2014 - 8 ianuarie 2015, cu intrare liberă.

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

Dincolo de frumusețea de factură specială a acestei selecții de lucrări, proiectul Mica Arta Mare are şi o intenție practic-educativă: să familiarizeze publicul cu ideea accesibilităţii artei contemporane. Credem că pentru mulți iubitori de artă, este mai la îndemână (şi posibil intens-memorabil) să îşi cumpere o lucrare originală de dimensiune mică, semnată de un nume mare - în pregătirea momentului major când, poate, vor fi gata sa investească într-una din lucrările cele mari.


Gabriela Massaci, Director AnnArt