Marţi 12 decembrie, ora 19, vernisăm expoziţia 2*0*1*7, mult-aşteptatul solo-show la AnnArt al sculptorului Mircea Roman. Expoziţia reuneşte, în primă expunere, 15 lucrari de sculptură în lemn şi desen, într-o selecţie de autor a celor mai recente lucrări ale anului 2017.

Anul este special pentru Mircea Roman, prin câştigarea Pemiului UAP pentru Sculptură; includerea, prin achiziţie, a lucrării Zid III, în Muzeul Naţional de Artă de la Craiova, precum şi prin participarea la un impresionant număr de 14 expoziţii de grup în tară şi în străinătate – inclusiv la ‘bi-laterala’ de artă comtemporană Romania-Coreea, la Boreyong. Totodată, activ în sprijinul breslei, Roman a fost în 2017 unul din iniţiatorii şi organizatorii proiectului ‘Suport’ prin care s-a introdus într-un posibil circuit expoziţional încă unul din spaţiile dezafectate din cadrul Combinatului UAP, Spaţiul Turnatoria.

Expoziţia 2*0*1*7 este însoţită de un text critic sub semnătura istoricului de artă Aurelia Mocanu.

Expoziţia este deschisă în perioada 12 decembrie 2017 – 31 ianuarie. Accesul public este gratuit, de luni până sâmbătă, între orele 11- 19.

Fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziţie pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro