Expoziția reunește 40 de lucrări - fotografie, video, grafică-experiment, tehnică mixtă şi pictură, semnate de 11 tineri artiști: Alice Bîrcă, Mircea Ciutu, Ana-Maria Huluban, Malvina Işfan, Andrei Mateescu, Ioana Nicoară, Dimitris Palade, Ioana Pioaru, Corina Raiciu, Constantin Rusu și Mircea Teleagă. Toate sunt recente, expuse în premieră sau lucrate special pentru această ocazie.

TAA se află la a doua ediție și a început aici.

Vernisajul are loc pe data de 2 octombrie 2014, iar expoziția se poate vizita până pe 13 noiembrie 2014, la ambele etaje ale galeriei.

În 18 și 19 octombrie, TAA_2014 face parte din circuitul ArtWeekEnd București. Vizita voastră e cu premiu :) Detalii, aici.

Finisajul are loc pe 13 noiembrie 2014, 6PM, ocazie în care anunțăm câștigătorul de anul acesta al Premiului AnnArt, oferit de Fundația AnnArt. Acesta este tânărul artist fotograf Andrei Mateescu, care primește susținere pentru participarea sa la Celeste Prize 2014.

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

Vrem să aducem în atenția iubitorilor și colecționarilor de artă gestul firesc al explorării zonei de început în creația unor tineri de certă promisiune a valorii creative. De aceea oferim fără rezerve "emergenților" o platformă de vizibilitate publică importantă și prea rar disponibilă lor.

După o serie de participări la cinci expoziții personale și colective la AnnArt, astăzi generația expune în întreg spațiul galeriei, pe parcursul a șase sătămâni. Am vrea să avem foarte mulți vizitatori :)! 

Gabriela Massaci, director AnnArt